More Website Templates @ TemplateMonster.com. October 29, 2012!
"Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának." - Kodály Zoltán - "Kultúra annyi, mint tanulás; megszerezni, színvonalon tartani nehéz, elveszteni könnyű." - Kodály Zoltán -

Partnereink, támogatóink

Nyári visszatekintő - Kirándulás Keszthelyen - 2016.július 15.

A nagykanizsai Vasutas Nyugdíjas Klub tagjai mindig örömmel mennek kirándulni közösen, ezúttal az úti cél Keszthely volt.

Bővebben...

Nyári visszatekintő - A Pántlika Néptánccsoport is fellépett Kiskanizsán - 2016. július 9.

A településrész még mindig ünnepel – a búcsút követő hétvégén főzőversenyt rendeztek a Sarlós Boldogasszony Plébánia udvarán.

Bővebben...

Az olajipar, az ember és a természet - 2016. július 12.

MOL kiallitas2

Új vándorkiállítás látható a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Bővebben...

Juliális Gulyás-partyt tartott a Vasutas Nyugdíjas Klub a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban - 2016. július 12.

Vasutas 40

A tagság a hagyományoknak megfelelően ezzel az összejövetellel zárja le a programokban gazdag első félévet, és kezdi meg nyári pihenőjét.

Bővebben...

Újabb "adag" gratuláció a Kodály Zoltán Énekkarnak és a MAMIK Hagyományőrző Dalkörnek - 2016. július 12.

Korusok

A VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban működő kulturális csoportok közül kettő is arany minősítést kapott az Országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD-on. A vetélkedőt hatodik alkalommal rendezték meg Harkányban.

Bővebben...

Vasutas Nyugdíjasklubok Országos Szövetségének Vasutasnapja Budapesten - 2016. július 07.

Dénes Sándor Nagykanizsa MJV polgármestere is részt vett az idei évben megrendezett Vasutasnapon, amit a Vasutas Nyugdíjasklubok Országos Szövetsége tartott 2016.07.07-n Budapesten.

Bővebben...

Három napos kirándulás Királyházán - 2016. június 28.

A VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház "MAMIK" Hagyományőrző Dalkörének mindig vidám tagjai 3 napos kiránduláson vettek részt Királyházán.

Bővebben...

Dupla siker a VI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud-on - 2016. június 24-25.

A nagykanizsai VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház két kórusa is arany minősítést szerzett a VI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud vetélkedő döntőjében 2016. június 26-án.

Bővebben...

Vasutasok barátsága Nagykanizsán - 2016. június 24.

A vasutas nyugdíjas klubok 13. alkalommal érkeztek Nagykanizsára az ország minden tájáról, a kultúra és a barátság jegyében.

Bővebben...

"Uborkaszezon" előtt .... - 2016.06.07.

A nagykanizsai Vasutas Nyugdíjas Klub tagsága kedden (2016.06.07) 15 órától tartotta a nyári "uborkaszezon" előtti utolsó összejövetelét a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Bővebben...

A vasút és az ember - 2016.06.07.

A pécsi VOKE Vasutas Művelődési Ház által meghirdetett fotópályázat anyaga érkezett Nagykanizsára, a 22 legjobb képet felvonultató vándorkiállítás kedden nyílt meg.

Bővebben...