More Website Templates @ TemplateMonster.com. October 29, 2012!
"Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának." - Kodály Zoltán - "Kultúra annyi, mint tanulás; megszerezni, színvonalon tartani nehéz, elveszteni könnyű." - Kodály Zoltán -

Partnereink, támogatóink

Generációk napja II - 2016. május 28. A népzenéről és a néptáncról szólt a szombat este a VOKE-ban.

Ahol együtt táncol kanizsa apraja-nagyja. Ezzel a szlogennel hirdette meg a II. Generációk napját a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház.

Bővebben...

Jó volt a hangulat az Idősek Majálisán - 2016. május 25.

Aranykor. Aki szerdán a Csónakázó-tó felé járt, ínycsiklandó illatokra és énekszóra lehetett figyelmes. A vidám hangok a Zöldtábor kapui mögül szűrődtek ki: több száz szépkorú részvételével zajlott az Idősek Majálisa.

Bővebben...

Díszkertek ... és ami mögöttük van - 2016. május 19.

Ismét sikerült a kertbarátokat megörvendeztetnie a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház Vasutas Kert- és Természetbarát Klubjának.

Bővebben...

Vasutasok Szakszervezete Országos Nyugdíjas Szervezetének Éves Közgyűlése - VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház - 2016.05.18.

A Vasutasok Szakszervezete Országos Nyugdíjas Szervezetének Nagykanizsai Alapszervezete 2016. május 18-n tartotta éves közgyűlését a nagykanizsai VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Bővebben...

Misztérium és valóság - 2016.május 12.

Polgármesteri Kabinet vezetője, aki a városvezetés, és Dénes Sándor polgármester nevében mondott köszöntőt a kiállítás megnyitóján. 

Bővebben...

Szenioroklapja.hu - 2016. május 5.

Felavatták az idősügyi hírportált, a következőkben az eseménynaptár bővítése, fejlesztése a cél.
Új hírportál avatóünnepségét tartották csütörtökön a Vasemberházban. Nagykanizsa Idősügyi Tanácsa, az Új Európa Alapítvány és az EUROHÁZ 2000 egyesület támogatásával hozta létre a weboldalt.

Bővebben...

Anyák köszöntése vasutas módra - 2016. május 3.

A Vasutas Nyugdíjas Klub május 3-i összejövetelének nem kevesebb volt a célja, mint méltó módon megemlékezni az édesanyákról, őket stílusosan köszönteni.

Bővebben...

Böröcz Zoltán könyvbemutató volt a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban - 2016. május 03.

Emlékek. A bot, az Isten ajándéka című könyvének bemutatóját tartotta Böröcz Zoltán kedden a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Bővebben...

Táncra fel! - 2016. május 1.

Egész napos programokkal várták az érdeklődőket a Tánc Világnapja alkalmából Nagykanizsán.
Ünneplés csaknem 1000 táncossal.

Bővebben...

Bűnmegelőzés és vagyonvédelem - 2016. április 26.

Az elmúlt évek leggyakoribb vagyon elleni bűncselekményeiről, tipikus "áldozati" hibákról, azok elkerülésének módjairól tartott előadást 2016. április 26-n 15 órai kezdettel Vellák Sándor rendőr zászlós a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Bővebben...

Jóslás, tibeti hangterápia, aurafotózás... Ezoterikus és Életmód Napot tartottak a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban - 2016. április 23.

Az egészségmegőrzés mindenkinek mást jelent, ennek megfelelően termékek és szolgáltatások széles palettájáról válogathattak az érdeklődők. Aki akart, szűrésen vett részt, mások bio-ételeket, -hozzávalókat kerestek.

Bővebben...