More Website Templates @ TemplateMonster.com. October 29, 2012!
"Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának." - Kodály Zoltán - "Kultúra annyi, mint tanulás; megszerezni, színvonalon tartani nehéz, elveszteni könnyű." - Kodály Zoltán -

Partnereink, támogatóink

Szép sikert ért el a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház Kodály Zoltán Énekkara! ... Egyenesen a döntőbe - 2016. április 16.

A múlt hét végén Harkányban került megrendezésre az Országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD 1. középdöntője, ahol a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház Kodály Zoltán Énekkara képviselte Nagykanizsát.

Bővebben...

A biztonságos közlekedésért ... 2016. április 12.

Az elmúlt évek megyei baleseti statisztikáiról, a leggyakoribb baleseti okokról és azok elkerülésének módjairól, a KRESZ elmúlt évekbeli változásairól, a biztonságos közlekedés feltételeiről tartott előadást 2016. április 12-n 15 órai kezdettel Lovkó Balázs rendőr százados a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház falai között.

Bővebben...

Szállt az ének ... 2016. április 10.

 A Zala Megyei Nyugdíjasok Kulturális Találkozóját Szepetneken tartották szombaton. Magyar nóta, operett, musical és népdal is szerepelt a programban.

Bővebben...

Életmódváltó REG-ENOR Klub megalakulása - 2016. április 1.

Sok-sok információt tudhattak meg a REG-ENOR -ról azon érdeklődők, akik részt vettek 2016. április 1-n az Életmódváltó REG-ENOR Klub megalakulásán a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban!
Volt tanácsadás, termékbemutató, módszertani kérdések megválaszolása, nem utolsó sorban pedig egy fogyókúra verseny is meghirdetésre került a vállalkozókedvű tagok között!

Micimackó Óvoda Húsvétvárója - 2016. március 24.

A Szent Imre utcai Micimackó Tagóvoda gyermekei és óvónői kaptak meghívást csütörtökre egy kis közös ünnepi készülődésre a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házba.

Bővebben...

Társasházkezelő Konferencia - 2016. március 23.

VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban jó hangulatú, informatív, az új technikai és finanszírozási megoldásokat részletesen bemutató konferenciát tartottak a társasház-kezelésben érdekelt cégek és házkezelők 2016.március 23-n.
Fényképgaléria »

 

Vasutas Nyugdíjas Klub - Bor- és Pogácsaverseny - 2016. március 22.

A nagykanizsai Vasutas Nyugdíjas Klub ebben az évben március 22-n (kedden) rendezte meg szokásos éves Bor- és Pogácsaversenyét a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Bővebben...

"MAMIK" Hagyományőrző Dalkör 20 éves Jubileuma és a IX. Dalos Találkozó - 2016. március 17.

Születésnap és Dalos Találkozó. 20 éves jubileumát ünnepelte a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban a MOL Nyugdíjas Klub „MAMIK” Hagyományőrző Dalköre. A születésnaposokat a IX. Dalos Találkozóra meghívott vendégegyüttesek képviselői is felköszöntötték.

Bővebben...

Jótékonysági est Mia gyógyulásáért - 2016. március 11.

Kétoldali agyvérzés, tüdővérzés, oxigénhiány, légmell és két újraélesztés. Így indult Mia élete, aki a 28. héten jött a világra. A fellépő komplikációk miatt sérült a nagymozgása és a finommotorikája.

Bővebben...

Vasutas Kert- és Természetbarát Klub - "Gyümölcsfák metszése és gondozása a házi kertekben" előadás - 2016. március 10.

Lancsák Lajos kertészmérnök "Gyümölcsfák metszése és gondozása a házi kertekben" című, bemutatóval egybekötött előadása nagy sikert aratott a Vasutas Kert- és Természetbarát Klub tagjai és az érdeklődők körében!

Fényképalbum »