More Website Templates @ TemplateMonster.com. October 29, 2012!
"Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának." - Kodály Zoltán - "Kultúra annyi, mint tanulás; megszerezni, színvonalon tartani nehéz, elveszteni könnyű." - Kodály Zoltán -

Partnereink, támogatóink

MOL Bányász Nyugdíjas Klub - Nőnap - 2016. március 3.

MOL Bányász Nyugdíjas Klub táncos, zenés összejövetelét tartotta csütörtök délután a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.„A férfiak életének alapját két nő határozza meg az édesanyja és a szerelme.

” Fehér Imre elnök köszöntötte a klub hölgytagjait. A rendezvény szervezésében is aktívan részt vállaló asszonyok örömmel végzik feladataikat.

Bővebben...

Nő- és Férfi Nap Vasutas Nyugdíjas módra - 2016. március 08.

Természetesen a nagykanizsai Vasutas Nyugdíjas Klub "férfikara" sem feledkezett meg a hölgyekről, és idén is méltó módon megemlékeztek a Nőnapról. 

Bővebben...

MOL Bányász Nyugdíjas Klub Bor- és pogácsa versenye - 2016. február 25.

Sokan foglalkoznak bortermeléssel a klubtagok közül. A hegy levét évről-évre megkóstoltatják társaikkal. „Nem mindegy, hogy milyen minőség kerül az asztalra, nyilván ehhez járulnak hozzá a borbírálók, akik minősítik a borokat.

Bővebben...

Előadás - Gyümölcsfák szaporítása, oltás, szemzés - 2016. február 18.

Az elmúlt hét csütörtökjén tartotta 2016 első, szakmai előadással egybekötött összejövetelét a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház berkeiben működő, megújult Vasutas Kert - és Természetbarát Klub. 

Bővebben...

Vasutas Nyugdíjas Farsang - 2016. február 16.

A nagykanizsai Vasutas Nyugdíjas Klub tagjai most is bebizonyították, hogy a bulizás nem a fiatalok kiváltsága!
A vidám farsangi mulatságot jelmezes bemutatóval indították a tagok Kócza Ferenc klubvezető köszöntője után.

Bővebben...

VI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud nagykanizsai elődöntő - 2016. február 14.

Nagy sikerrel zajlott le a Hontravel Kft. által szervezett VI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud nagykanizsai elődöntője múlt héten vasárnap a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban.

Bővebben...

Farsangolás a Mol Bányász Nyugdíjas Klubbal - 2016. február 11.

Maskarában. Apáca, ördög, cigányasszony és Zorro jelmezekbe bújtak csütörtökön a Mol Bányász Nyugdíjas Klub tagjai, hagyományos rendezvényükön.

Bővebben...

Klubtalálkozó - 2016. január 26.

A nagykanizsai Vasutas Nyugdíjas Klub a héten megtartotta első találkozóját, ahol a 2016-ra tervezett programok, kirándulások voltak napirenden. A tagok az idei évben sem fognak unatkozni, ez már biztos!

Fényképalbum »

XI. Galamb és Díszmadár Kiállítás - 2016. január 22-24.

200 galamb, 120 díszmadár 30 érem. Ez a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban megrendezett 11. Díszmadár, galamb-és baromfi kiállítás mérlege.

Bővebben...

XVI. Miklósfai Répa Fesztivál - 2016. január 23.

A fesztivál felhívásra 18-an neveztek 27 ételkülönlegességgel.

Bővebben...