More Website Templates @ TemplateMonster.com. October 29, 2012!
"Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának." - Kodály Zoltán - "Kultúra annyi, mint tanulás; megszerezni, színvonalon tartani nehéz, elveszteni könnyű." - Kodály Zoltán -

Partnereink, támogatóink

III.Vasutas Ultiverseny - 2015.10.11.

2015.október 11-n került megrendezésre a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház falai között az immár III. (országos hírű) Vasutas Ultiverseny a nagykanizsai Vasutas Nyugdíjas Klub Ulti Klubja és a művelődési ház közös szervezésében, rendezésében.

Bővebben...

"Dallamok szárnyán" kórustalálkozó - "Idősekért Nagykanizsán" Ünnepi Hét - 2015.09.30

Időseket ünnepeltük ...
Minden év október 1. az Idősek Világnapja. 
Ebből az alkalomból Nagykanizsán az „Idősekért Nagykanizsán” Ünnepi Hét keretében köszöntöttük, ünnepeltük városunk időskorú polgárait.

Bővebben...

III. Országos Vasutas Ultiverseny - 2015.10.11

Szeretettel várunk mindenkit a nagykanizsai Vasutas Nyugdíjas Klub Ulti-Klubja és a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház közös szervezésében megrendezésre kerülő III. Országos Vasutas Ultiversenyén!

Bővebben...

MOL Bányász "Férfi-nap" - 2015.09.24.

A VOKE Kodály Művelődési Ház falai között immár második alkalommal rendezte meg "Férfi-napi" összejövetelét a nagykanizsai MOL Bányász Nyugdíjas Klub, akik az idei évben vendégként meghívták a Kórház Nyugdíjas Klubját és az eszteregnyei Őszirózsa Dalkört.

Bővebben...

"ÉN Titkom !" - Motivációs előadássorozat I. előadása - 2015.09.14

2015.szeptember 14-n 17 órai kezdettel első ízben adott helyt a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház Pliha Jácint motivációs előadássorozatának.

Bővebben...

Felvonultak a "MAMIK" - 2015.09.12 - Dödölle Fesztivál - Nagykanizsa

Az idei évben is hozzájárult a Voke Kodály Művelődési Ház "MAMIK" Hagyományőrző Dalköre a Dödölle Fesztivál felvonulásának magával ragadó kavalkádjához.

Bővebben...