More Website Templates @ TemplateMonster.com. October 29, 2012!
"Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának." - Kodály Zoltán - "Kultúra annyi, mint tanulás; megszerezni, színvonalon tartani nehéz, elveszteni könnyű." - Kodály Zoltán -

Partnereink, támogatóink

Juliális Gulyás-partyt tartott a Vasutas Nyugdíjas Klub a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban - 2016. július 12.

Vasutas 40

A tagság a hagyományoknak megfelelően ezzel az összejövetellel zárja le a programokban gazdag első félévet, és kezdi meg nyári pihenőjét.


A gulyáspartit Kócza Ferenc, a klub elnök nyitotta meg, aki egyúttal köszönetet mondott a főfogásról és a desszertről gondoskodó klubtagoknak. A program több éves múltra tekint vissza. „Elnótázgatunk, elbeszélgetünk, az első félévet így zárjuk, aztán jön a nyári szünet. Ezen a héten pénteken még lesz egy kirándulás Keszthelyre, ahol múzeumokat látogatunk majd meg, és végül is azzal zárul az első félév" - mondta el Kócza Ferenc, a Vasutas Nyugdíjas Klub elnöke.
A gulyáspartinak otthont adó művelődési ház igazgatója büszke arra, hogy az itt működő klubok aktív társasági életet élnek.
„Több mint 10 évvel ezelőtt indult útjára ez a program, amit a Vasutas Nyugdíjas Klub szervez, de a munkához a Kodály-művház munkatársai is hozzájárulnak, ami nagyon fontos, mert az összetartozásról kell, hogy szóljon ez a rendezvény" - fogalmazott Kámánné Szép Terézia, az intézmény igazgatója. A Vasutas Nyugdíjas Klub idén ünnepli 40 éves fennállását, házuk táján rendszeresek a baráti összejövetelek, valamint a kulturális és gasztronómiai programok.
(forrás:kanizsatv.hu)

Fényképalbum » 

Videó (kanizsatv.hu) »