More Website Templates @ TemplateMonster.com. October 29, 2012!
"Kultúrát nem lehet örökölni. Az elődök kultúrája egykettőre elpárolog, ha minden nemzedék újra meg újra meg nem szerzi magának." - Kodály Zoltán - "Kultúra annyi, mint tanulás; megszerezni, színvonalon tartani nehéz, elveszteni könnyű." - Kodály Zoltán -

Partnereink, támogatóink

25 éves jubileum - 2016. szeptember 14.

Megalakulásának 25-éves jubileumát ünnepelte a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezete.

A Medgyaszay Házban rendezett bensőséges ünnepségen többek között megjelent Tóth Nándor alpolgármester, Némethné Jankovics Györgyi, a Nyugdíjasok Országos Szervezetének elnöke, Jankovics György, az országos szervezet korábbi elnöke, dr. Szabó Erzsébet, a Zala Megyei Nyugdíjasok Érdekvédelmi szervezetének volt elnöke és Boa Sándor, a nagykanizsai Idősügyi Tanács elnöke, megyei alelnök. Az 1991 májusában megalakult egyesület célja, tevékenységi köre az időskorúak, nyugdíjasok érdekeinek, valamint emberi, állampolgári jogainak képviselete, védelme. Az önkormányzat nevében Tóth Nándor alpolgármester köszöntötte a nyugdíjasokat, értékelve mindazok munkáját, akik a kezdetektől részt vettek a szervezet életében, és emléklapot adott át Béres János jelenlegi elnöknek. Emléklapot vehetett még át a korábbi elnök, Fehér Imre, és Balogh István valamint Skretyuk Lászlóné egykori vezetőségi tag. Az ünnepség zárásaként a Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szervezetéhez tartozó klubok adtak kulturális műsort. (forrás: kanizsaujsag.hu)

A műsorban nagy örömmel közreműködött a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Ház Kodály Zoltán Énekkara és "MAMIK" Hagyományőrző Dalköre is.

Fényképalbum »

Videó - Kodály Zoltán Énekkar »